Adora Golf Resort Hotel

Belek , Turska

Opis destinacije

Belek je karakterističan po najluksuznijim hotelskim rizortima. Koncept hotela je poput turističkih naselja, te gosti koji se odluče za boravak u nekom od hotela u ovoj modernoj turističkoj zoni nemaju potrebu da ga napuštaju budući da se o njihovoj zabavi I potrebama brine stručan tim ljudui u oviru rizorta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Adora Golf Resort hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži dugačkoj 250 m, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu koriste bez doplate. Od centra Beleka udaljen je 5 km, a od aerodroma Antalija 26 km.

Sobe: Hotel Adora Golf Resort renoviran je 2016. Godine. U svom sastavu ima 507 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija. Smeštajne jedinice se nalaze u dve glavne zgrade i 10 dvospratnih club zgrada. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su sobe u club delu (club room i standard club room) kao i standard sobe sa balkonom i bez balkona, large sobe i duplex sobe u glavnim zgradama. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef ,mini bar.

Hotelski sadržaj: U sastavu objekta Adora Golf Resort nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju a la carte restoran i 4 bara. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju servis za pranje i sušenje veša i usluge lekara na poziv.

Sport i zabava: U sastavu hotela Adora Golf Resort nalaze se spoljašnji bazeni za odrasle i decu, od kojih je jedan bazen sa toboganima. U ponudi hotela je i spa centar koji sadrži prostorije za različite vrste masaže kao i mnogobrojne kozmetičke i terapeutske tretmane. Adora Golf Resort hotel deci pristupa sa posebnom pažnjom. Poseduje dečije igralište i mini klub. Od zabavnih aktivnosti Adora Golf Resort hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.
1.dan                     Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan               Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan                      Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama