Anna Studios

Patitiri, Alonisos

Opis destinacije

Alonisos pripada ostrvskoj grupaciji Sporada , prekriveno gustom borovom šumom i mastikom.Zapadna obala se sastoji od strmih litica, a istočna od malih uvala sa šljunkovitim plažama,koje pružaju potpunu privatnost. Alonisos, okolna ostrva i more oko njih proglašeni su 1992. za nacionalni pomorski park, koji je najveći u Evropi. Pored mediteranske foke, ovde ima delfina, retkih vrsta ptica kao i divlje koze. Čitavo ostrvo je ispresecano stazama za pešačenje,i velikim brojem mesta odakle se pruža prelep pogled na ostrvo Najlepše plaže su Glifa plaza ,Tzortzi Gialos,Chris Miliaplaza,Marpounta,Agios Dimitrios …Gradić Patitiri koji je ujedno I luka,obnovljen je nakon zemljotresa 1965. Vinova loza i raznobojno cveće rastu svuda, tako da je,zajedno sa tavernama, kafeima, kristalno čistim morem, luka jedno izuzetno prijatno mesto. Chora (stari Alonisos) je nekada bio glavni grad ostrva a danas ga poseduju stranci I bogati lokalni stanovnici Alonisosa koji su renovirali kuće nakon zemljotresa. Alonisos, jos uvek neotkriven, odoleva masovnom turizmu, pruža idealan, miran odmor u hotelima i apartmanima koji odišu porodičnom atmosferom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Usluga: Najam
Lokacija: Nalazi se na uzvišenju, 350m od plaže Patitiri i od luke. U blizini hotela nalazi se taverna sa tradicionalnom hranom. Hotel se nalazi 3km od centra grada Alonisosa.
Sobe: TV, klima, frižider, mini opremljena kuhinja sa osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, ketler, kupatilo sa tušem, terasa.
Prvi dan - individualni dolazak u hotel, smeštaj posle 15h sati (može biti i ranije u zavisnosti od slobodnih
kapaciteta hotela). Putnik se na recepciji identifikuje sa pasošem i vaučerom agencije.

Drugi do poslednji dan – slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Boravak u hotelu na
bazi izabrane usluge i dužine boravka.

Poslednji dan- napuštanje hotela do 11h (hotelskom politikom može biti propisano i drugačije) 
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Market Tours, broj licence OTP 503/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Market Tours. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.