Athorama Hotel

Uranopolis, Atos

Opis destinacije

Izuzetno opremljene marine, golf tereni, idealni uslovi za jedrenje, uz kazina i raskošne noćne programe, dodatak su na uživanje gostiju Halkidikija koji čuva svoj neponovljivi kolorit već mnogo vekova. Do Halkidikija se stiže u varijanti organizovanog ili sopstvenog prevoza uz napomenu da je ovo najbliže more turistima iz Srbije. Kasandra je raj na zemlji. Naselja na ovom prstu su sačuvala ekološku nit pa se ova zona, s pravom, smatra jednom od najboljih za odmor u Grčkoj. Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na blagom uzvišenju, 5 km od Uranopolisa. Od aerodroma u Solunu udaljen je 120 km.

Plaža:
Plaža je udaljena od hotela oko 1km. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, lobby, sef na recepciji, restoran, teretana, parking, igralište za decu, otvoreni bazen, bazen za decu, ležaljke i suncobrani na bazenu besplatno, mali spa centar, doktor na poziv (uz doplatu), rent a car (uz doplatu), besplatan wi-fi u javnim delovima hotela, internet ugao (uz dopatu).

Sobe:
Hotel raspolaže sa 31 smeštajnom jedinicom. Sve sadrže klima uređaj, telefon sa direktnim biranjem, Wi-Fi internet, SAT TV, mini-frižider, kada, fen, balkon/terasa.

Standardna soba sa delimičnim pogledom na more površine oko 20m²,locirane sun a višim spratovima i namenjena za 2-4 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa.

Standardna soba pogled more površine oko 20m², sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj, namenjene za smeštaj 2-3 osobe

Suite pogled more nalaze se u odvojenim zgradama sa pogledom na more, površine oko 30m², namenjen za 2-4 osobe. Spavaća soba sa francuskim ležajem i sofa ležajem.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.athorama.gr/en_home.htm
 
Napomena: Hotel se nalazi na uzvišenju, 5 km od mesta Uranopolis. 
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama