Brinje Hotel

Rogla, Slovenija

Opis destinacije

Slovenačko skijalište Rogla smešteno je na Zreškom Pohorju, a posebno ga vole oni koji pored skijanja, planiraju još neka uživanja, kao što su biciklizam, trčanje, šetnja po prirodi ili wellnes. Rogla je od Ljubljane udaljena 120, a od Zagreba 150 kilometara. Specifičnost ovog centra je što se do vrha planine, gde je smešten hotelski kompleks, stiže automobilom ili autobusom, pa je pristup stazama olakšan.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Hotel Brinje 3*, Rogla, www.rogla.eu/si/
Hotel Brinje se nalazi na izvrsnoj lokaciji u srcu skijaškog centra Rogla, na samo 150m od skijaških staza i 50m od glavne recepcije hotela Rogla i Planja. Hotel je pogodan za porodice i parove koji vole aktivan odmor i brojne aktivnosti u prirodi tokom cele godine (šetnje, nordijsko hodanje, vožnja biciklima…), brz pristup skijalištu, a istovremeno izolovanost od vreve i buke. Hotel poseduje: recepciju, Wi-Fi internet, parking (do popune mesta), garažu (uz doplatu), sef, ski depo. Hotel u svom sastavu ima standardne sobe i apartmane. Sve sobe su kompletno opremljene i poseduju: TV, telefon, mini bar, kupatilo (WC, tuš/kada).Neke sobe imaju terasu. Usluga na bazi polupansiona (ishrana je organizovana u restoranu hotela Planja i Rogla).

Lokacija i udaljenosti:
Udaljenost od centra: u centru
Udaljenost od ski lifta: 150m
Udaljenost od ski staza: 150m
Ski in/Ski out: Ne
Stanica ski busa: 100m 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama