Falkensteiner Hotel and Spa Carinzia

Nassfeld, Austrija

Opis destinacije

Nassfeld ski centar jedno je od nama najbližih I najpoznatijih austrijskih skijališta, nalazi se u blizini gradića Hermagor u pokrajini Koruška, neposrednu uz granicu sa Italijom, dok jedan deo skijališta ulazi na italijansku teritoriju. Skijalište se otvara početkom decembra I sezona traje do sredine aprila. Staze su uglavnom crvene I vrlo raznolike. Detaljno su numerisane, tako je veoma lako snaći se na njima iako se prostiru na nekoliko brda. Sa skijališta se pruža neverovatan pogled na planinske masive.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia 4*, Nassfeld, www.falkensteiner.com/en/hotel/carinzia
Hotel se nalazi na polazištu ski lifta, Carinzia je moderan hotelski resort sa raznovrsnim sadržajima i prelepim wellness centrom Aquapura Spa sa 16 različitih atrakcija, površine 2400m², dok ljubitelji skijanja mogu uživati u položaju hotela koji se nalazi direktno na stanici ski lifta Millennium Express, koji vodi do raja za skijaše-do Nassfeld-a, jednog od najboljih skijališta u Koruškoj. Hotel poseduje: recepciju, restoran, loby bar, sunčanu terasu, ski-bar, konferencijsku salu sa modernom opremom, wellness centar, sadržaj za decu. Wellness centar zauzima površinu preko 2400m² i opremljen je sa: grejanim unutrašnjim i spoljašnjim bazenom, saunama, whirpool-om, infrared kabinom, parnim kupatilom, solarijumom, panoramskom relax sobom, ekskluzivnom kozmetikom Barbor & Pino. Savršeni porodični odmor za najmladje uz izvrstan sadržaj sa raznim aktivnostima.

Sobe:
Superior Room (2+1): površine do 32m² sa pogledom na grad, sobe poseduju: TV, telefon, sef, mini-bar, kupatilo sa bideom ili kadom/WC, fen za kosu, balkon, internet.
Deluxe Room (2+1): površine do 32m² sa pogledom na planinu, sobe poseduju: TV, telefon, sef, mini-bar, kupatilo sa tuš/WC, fen za kosu, balkon, internet.
Junior Suite Village View Room (2+2): površine do 47m² sa pogledom na grad, sobe se sastoje od dnevne sobe i spavaće sobe. Suite poseduje: TV, telefon, sef, mini-bar, kupatilo sa kadom ili tušem/WC, fen za kosu, balkon, internet.
Junior Suite Mountain View Room (2+2): površine do 47m² sa pogledom na planinu, sobe se sastoje od dnevne sobe i spavaće sobe. Suite poseduje: TV, telefon, sef, mini-bar, kupatilo sa kadom ili tušem/WC, fen za kosu, balkon, internet.

Usluga: polupansion plus
Udaljenost od centra: u centru Tropolaha, oko 8 km od Hermagora
Udaljenost od žičare: 50m
Nadmorska visina: 610m
Mogućnost za ski in - ski out: u zavisnosti od snega, staza dolazi do hotela.
Garaža / Parking: parking ispred hotela ili hotelska garaža (uz doplatu, ograničen broj mesta)
Fitness / Wellness: Uključeno u cenu: Acquapura Spa sa unutrašnjim bazenom (76m²), spoljašnjim bazenom (249m²), dečijim bazenom, whirlopool, bade mantil u sobi. Uz doplatu: tretmani lica i tela, masaže, kupke, solarijum...
Za decu: Falkyland, oprema za bebe
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama