Hotel Ice Angels

Borovec, Bugarska

Opis destinacije

Borovec, jedan od najstarijih ski centara u Bugarskoj udaljen je od Beograda 480 km, a od Sofije 73 km. Kao zimski ski centar počinje da se razvija 70-tih i 80-tih godina XX veka. Nakada lovni rezervat bugarskih careva, Borovec prerasta u moderan zimski centar građen po ugledu na „Les Arcs" u francuskim Alpima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Ice Angels nalazi se na samoj stazi u centru Boroveca. Hotel je 200 m udaljen od gondole.

Sobe: Hotel Ice Angels ima ukupno 40 komfornih i moderno opremljenih smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard soba, studija i apartmana. Sve smeštajene jedinice imaju kupatilo, fen, TV, telefon i mini bar.

Hotelski sadržaj: Hotel Ice Angels u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Osim restorana, hotel ima lobby bar. Besplatan Wi- Fi je dostupan u lobiju hotela, dok se sef na recepciji doplaćuje. Od dodatnih sadržaja, hotel ima parking i skijašnicu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Ice Angels nalazi se spa centar. U okviru spa centra gostima su na raspolaganju bazen, đakuzi, tursko i parno kupatilo, sauna i sobe za masažu.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, parking i Wi-Fi.
1. dan
Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2. dan-pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama