Hotel Monte Carlo Sharm Resort

Šarm el Šeik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik je najpoznatije mondensko letovaliste Egipta, nalazi se na 480 km od Kaira, na samom jugu sinajskog poluostrva, u azijskom delu Egipta. Obala je duga 15km i cine je tri koralna zaliva Nama Bay, Sharks Bay i Nabqa Bay, okružena beduinskim naseljima, planinama i pustinjom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Monte Carlo se nalazi na privatnoj peščanoj plaži dugoj 500 m, u blizini centra mesta Hadaba. Do dubine se stiže uz pomoć pontona.Udaljen je oko 12 km od centra mesta Namma Bay, a od aerodroma oko 20 km.

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni restoran, a la carte restorani, lobi bar, bar na bazenu, bar na plaži, 6 bazena, igralište za decu, mini-klub za decu, tobogani, spa centar, fitnes centar, joga, odbojka na pesku, tenis, sportovi na vodi i ronjenje, Wi-Fi internet.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini bar, kupatilo, fen.

Ishrana:
ultra all inclusive - „sve uključeno“-doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela) 
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.