Hotel Pelin

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, nekada značajna trgovačka luka, danas je sve prestižnije letovalište koje osvaja lepotom netaknute prirode i pešcano-šljunkovitim plažama. Blizu grada se nalaze ostaci tvrđave koju su izgradili vitezovi sa Rodosa (15. vek). Na obali, 12 kilometara od centra grada je Oludeniz – Plava laguna, zvanično najlepša i najslikanija plaža ovog dela Mediterana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Nalazi se na oko 200 metara od šljunkovite plaže (Calis beach), oko 5 km od centra Fetija i na oko 50km od aerodroma Dalaman.

Hotelska ponuda

restoran na zatvorenom i otvorenom, bar, bazen na otvorenom sa delom za decu, fitnes centar, TV sala, doktor na poziv, perionica veša, internet kutak. Sportske aktivnosti: stoni tenis, bilijar, pikado, časovi ronjenja. Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju.

Smeštaj

Standardne sobe: Kupatilo (T/WC), fen, balkon, klima, TV, telefon i sef. Mini-bar je prazan, a na zahtev gosta se puni (plaća se). Wi-fi u sobama je besplatan.

Ishrana

Polupansion – doručak i večera, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela).
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.