Hotel Rajska Dolina

Jahorina, BiH

Opis destinacije

Jahorina skijaški centar je smešten u istočnom delu Republike Srpske, od Sarajeva je udaljen 28 km, a od Pala 12 km. Najviši vrh je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Izvanredna konfiguracija terena, obilje vrlo kvalitetnog snega, pogodna klima, staze za alpske discipline kao i blage padine uvrstile su ovu planinu među najlepše i najpoznatije ski centre. Pristupačne cene u odnosu na skijališta u celom regionu, i stalno ulaganje u izgradnju takođe su veoma značajan faktor koji doprinosi da se veliki broj turista opredeli upravo za ovaj zimski centar. Ski ventar Jahorina je u poslednje tri godine doživeo svoj procvat. Zahvaljujući velikim investicionim projektima i ulaganjima u izgradnju modernog sistema za osnežavanje, u izgradnju zatvorene kabinske gondole, u uređenje staza, Jahorina sada može rame uz rame da stane sa većim evropskim skijalištima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:  Hotel Rajska dolina je hotel sa tradicijom od 100 godina. Tim povodom je kompletno renoviran za sezonu 2020 godine  i postao jedan od luksuznijihi posećenijih hotela na Jahorini. Hotel se nalazi u samom centru skijališta, u blizini polazne stanice šestoseda Poljice.

Sobe: Hotel Rajska dolina ima 92 sobe i 2 luksuzna apartmana. U ponudi turističke agencije odeon World Travel su economic i standard sobe, kao i lux apartmani. Economic sobe (12 - 16m2)  je namenjena isključivo za smeštaj dve osobe i ima  kupatilo sa podnim grejanjem (tuš/ wc), kablovsku TV, telefon, bežični internet, sef i mini bar. Standard sobe (20-25m2) i predviđena je za smeštaj 2-4 osobe. Lux apartmani (75-80m2) imaju dve spavaće sobe sa dva francuska ležaja i odvojenom sofom, kapacitet 4-5 osoba.  Sve sobe imaju pogled na planinu ili dolinu.

Hotelski sadržaj: Hotel Rajska dolina ima restoran-bar, sa bogatom ponudom domaćih jela i vina i pogledom na ski staze. Gosti mogu da uživaju u wellness centru u čijem sastavu su  sauna, đakuzi, teretana,  sobe za različite vrste masaža i frizerski salon. Za najmlađe hotel ima igraonicu. Skijašima su na raspolaganju skijašnica i ski škola, a za sve goste je obezbeđen parking ispred hotela.
1. dan
Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2. dan-pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama