Iris Hotel

Zlatibor, Srbija

Opis destinacije

ZLATIBOR je planinski region koji se nalazi u zapadnom delu Srbije. Važna je turistička zona Srbije, sa resursima za zdravstveni turizam, skijanje i planinarenje. Glavni grad regiona je Užice, smešteno u podnožju planine, a većina područja pripada opštini Čajetina. Grad Zlatibor nastao je iz grupe kuća za odmor u punom urbanom položaju.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Iris je izgradjen u planinskom i modernom stilu, nalazi se u srcu Zlatibora, neposredno pored crkve, na samo par minuta hoda od jezera. Hotel je okružen borovom šumom, odiše toplinom i pruža nezaboravne trenutke mira i tišine, a usluge i sadržaj omogućavaju potpuni doživljaj svih čari koje pruža Zlatibor.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran sa unikatnom letnjom baštom sa fontanom u vidu potoka gde možete uživati u zlatiborskim specijalitetima, wellness & spa centar (bazen, saunu, teretanu) i konferencijsku salu sa pratećom opremom.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 28 soba i apartmana. Sve sobe i apartmani poseduju: TV, telefon, Wi-Fi internet, kupatilo sa tušem, fen za kosu. Hotel u svom sastavu ima: standard sobe (cca 19m²) sa francuskim ležajem, comfort sobe sa pogledom a baštu (cca 27m²) sa francuskim ili 2 odvojena ležaja sa pomoćnim ležajem, apartman 1/2 (cca 36m²) sa francuskim ležajem i garniturom na razvlačenje, apartman 1/3 (cca 38m²) sa francuskim i singl ležajem i garniturom na razvlačenje i ima dve odvojene spavaće sobe i dnevni boravak, apartman family 1/3 (cca 36m²) sa francuskim i singl ležajem i kuhinjom. Neke sobe i apartmani imaju balkon.

Usluga:
Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto; ukoliko u hotelu boravi manje od 10 gostiju-gost bira pansionski obrok iz jelovnika).

Kontakt:
www.hoteliriszlatibor.rs
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama