Papillon Belvil Hotel

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija
Hotel se nalazi 40 km od aerodroma u Antaliji. Sagrađen je 1995. godine, a renoviran je 2012. godine, i zauzima površinu od 90.000 m². Hotel ima glavnu zgradu i club deo sa bungalovima.
 
Plaža
Sopstvena peščana. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Dužina plaže je 250 metara.
 
Sobe
U glavnoj zgradi hotel raspolaže sa 124 standardne sobe (za max 3+1 osobu, površine 40 m²), 6 dvosobnih family soba (max 3+1 osobu, 40 m), 3 king suite sobe. U club delu hotel raspolaže sa 365 club standard soba (max 3+1 osobu, 27 m²), 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama. Svaka soba sadrži: twc, televizor, telefon, centralni klima uređaj (glavna zgrada), individualni klima uređaj (club deo), mini bar (besplatno), sef (besplatno), balkon ili terasu, bežični internet (besplatno), fen za sušenje kose.
 
Hotelski sadržaji
Glavni i 2 a'la carte restorana (italijanksi, riblji, kineski, turski, meksički besplatno jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju), 3 konferencijske sale, 2 spoljašnja bazena, 1 unutrašnji bazen, 2 teniska terena, SPA centar, internet kafe (plaća se), bežični internet (u lobiju-besplatno), fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, košarka, odbojka, aerobik, diskoteka, dečiji bazen, mini klub (4 -12 godina), dadilja (plaća se), doktor, menjačnica, rent a car, parking, streljana, pikado, fudbalski tereni.
 
Način služenja obroka
Švedski sto
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama