Pine Bay Holiday Resort

Fetije, Turska

Opis destinacije

Kušadasi važi za idealno mesto za kombinaciju odmora i dobrog provoda.Kušadasi važi i za glavnu destinaciju kruzera. U blizini se nalazi ostrvo Pigeon u kome se nalazi utvrđenje - vizantijski dvorac, koji je svojevremeno čuvao grad. Leto u Kušadasiju će vam biti raznovrsno. Nekada trvrđava iz 17. veka sada je hotel. Kušadasi se može pohvaliti modernim vodenim parkovima kao i živahnim noćnim životom. Obavezno posetite lokalne bazare.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Nalazi se na plaži, 6 km od centra Kušadsija, ukupno 655 soba raspoređenih u klubu i glavnoj zgradi.

Hotelska ponuda
  
glavni restoran, devet barova, tri otvorena bazena, jedan zatvoreni,  četiri bazena za decu, pet tobogana za odrasle i dva za decu, mini klub, igralište za decu, prodavnice, tursko kupatilo, sauna, masaža, košarka, tenis, mini fudbal, igraonica, telefon. 

Sportske aktivnosti: odbojka, pet terena za tenis, košarka,  mini fudbal, sportovi na vodi, fitnes, pikado, bilijar. 

Ponuda za najmlađe: mini klub i  klub za tinejdžere, bazen za decu, igralište za decu. 

Usluge i aktivnosti uz doplatu: sva uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, jakuzzi, osvetljenje za teniske terene,usluge frizera, usluge doktora, radnje i butici, bilijar, disco, masaža, igraonica, sef, sportovi na vodi, uskluge pranja veša, telefon i fax, . Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne  plaćaju.

Smeštaj

Sve sobe imaju telefon, TV, sef, minibar (dnevno kola i voda), fen. Sobe u hotelu su sa tepihom, kadom u kupatilu i balkonom, a sobe u klubu imaju tuš u kupatilu i terasu. Porodične sobe imaju dve spavaće, dnevnu sobu i jedno kupatilo.

Ishrana

all inclusive - „sve uključeno“  do 24:00h - doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćni snack od 23:00-00:00h,  snack barovi na bazenu, plaži, marini i aquapqrku od 13:30-16:00h,  sladoled od 16:00-17:00h, čaj, kafa i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, po hotelskim terminima (samoposluživanje ¬ izbor više jela). A la carte restorani se mogu koristiti besplatno jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 17/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.