Possidi Holidays Resort

Posidi, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Kompleks Possidi Holidays se nalazi na samoj plaži, okružen borovom šumom i maslinama. Udaljen je 2 km od centra Posidija, 7 km od Furke i 110 km od Soluna.

Plaža:
Sopstvena, peščana plaža duga 3.5 km, na 50 m od hotela. Korišćenje suncobrana i ležaljki na plaži uz doplatu. Peškiri za plažu su dostupni uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, lobi, lift, parking, restoran „Myrtia“, grčka taverna, bar, bar na plaži, bar na bazenu, spoljašnji bazen, dečiji bazen, dečije igralište, mini market, frizerski salon, rent-a-car, teretana, sauna/masaža, konferencijska sala, WI FI internet konkecija dostupna u javnim delovima hotela, teniski tereni, sportovi na vodi, odbojka na plaži, stoni tenis.

Sobe:
Hotel se sastoji iz glavne zgrade i 8 manjih bungalova sa 8 do 12 smeštajnih jedinica, raspolaže sa ukupno 124 sobe. Sve sobe imaju kupatilo, fen za sušenje kose, kozmetiku u kupatilu, klima uređaj, radio, mini-bar, sef, SAT TV, balkon/terasu.
Standardne sobe površine oko 27 m², nalaze se u bungalovima, gledaju na baštu ili more, sadrže francuski ili dva standardna i sofa ležaj, namenjene su za 2-3 osobe.
Superior sobe površine oko 25m², nalaze se u glavnoj zgradi i imaju direktan pogled na more, francuski ležaj i sofu na razvlačenje, namenjene su za 2-3 osobe.
Bungalov sa pogledom na more površine oko 25m², sadrže francuski ležaj i sofu, namenjene su za 2-3 osobe.
Porodične sobe površine oko 35m², sadrže francuski ležaj i sofu, namenjene su za 2-4 osobe. Mogu biti sa pogledom na vrt ili sa pogledom na more.
Svit executive pogled more površine oko 45m², sadrže francuski ili dva standardna i sofa ležaj, namenjene su za 2-3 osobe.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion, obroci se služe po principu švedskog sto, samoposluživanje.

Kontakt:
www.possidi-holidays.gr
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama