Preluna Hotel & Spa

Sliema, Malta

Opis destinacije

Malta je uvek atraktivna i interesantna, kako za odmor i uživanje, tako i za obilaske brojnih istorijskih sadržaja ove države. To je mala i gusto naseljena ostrvska država, koju sačinjava arhipelag usred Sredozemnog mora, na jugu Evrope. Klima je sredozemna sa izuzetno blagim zimama, što je jedna od glavnih pogodnosti za prijatan odmor tokom većeg dela godine. Kultura Malte je spoj mnogih kultura koje su tokom vekova bile u dodiru sa ostrvom, što posetu ovom letovalištu čini dodatno zanimljivom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Sliemi, mestu koje obiluje tržnim centrima i poznatim modnim i dizajnerski buticima. Od aerodroma je udaljen oko 11 km.

Plaža
Hotel se nalazi preko puta svoje plaže (oko 100 m, deli ih ulica). Preluna Beach Club koji se nalazi na obali prima samo goste hotela, a u svom sastavu ima dva otvorena bazena (jedan je sa morskom vodom), dečiji bazen i snack bar. S obzirom da je plaža kamenita ulazak u vodu je sa pontona. Ležaljke oko bazena su besplatne dok se za peškire ostavlja depozit (vraća se).

Plaća se: iznajmljivanje suncobrana.

Smeštaj
Sve standardne sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, centralnu klimu, ventilator, satelitsku TV, sef, mini bar, set za kafu i čaj i Wi-Fi internet.Hotel poseduje sobe bez balkona kao i sobe sa balkonom.

Plaća se: telefon.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu noćenje sa doručkom , polupansion  i all inclusive (samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu prema hotelskim pravilima).
Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta.
Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).
Ostali sadržaji
Parking, konferencijska sala.

Sport i zabava
Zatvoreni bazen (greje se), dva otvorena bazena (jedan sa morskom vodom), dečiji otvoreni bazen, teretana, mini golf na krovu hotela, animacije, Wi-Fi internet u celom hotelu (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: sportovi na vodi i ronjenje.

Spa & wellness
Hotel ima Spa centar u kome se mogu naći sauna, parno kupatilo i dva đakuzija u okviru zatvorenog bazena. Na sedmom spratu hotela nalazi se terasa za sunčanje sa đakuzijem na otvorenom.

Plaća se: masaže i tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama