Seven Seas Gravel Select

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer se preporučuje za odmor svih generacija. Predstavlja jednu od najzelenijih regija, sa izuzetno prijatnom klimom. Kemer nudi smeštaj u brojnim hotelima i rizortima, a šljunkovite plaže sa tirkiznom bojom mora su poznate po plavoj zastavici koja je znak čiste vode.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Seven Seas Gravel Select hotel se nalazi u regiji Kemer, na samoj privatnoj šljunkovitoj plaži. Prostire se na površini od 30 000 m2, okružen je bujnim zelenilom, od centra Kemera je udaljen 1 km, dok je od aerodroma u Antaliji udaljen 55 km. Hotel je otvoren 2004-e godine, ali je delimično renoviran 2021-e godine. Predstavlja idealan spoj cene, kvaliteta i lokacije, budući da je hotel ovakve kategorije jedinstven u centru Kemera. Plaža hotela Seven Seas Gravel Select je besplatna za goste hotela, ali postoji mogućnost unajmljivanja paviljona koji se dodatno doplaćuju i uključuju poseban servis tokom dana u zavisnosti od paketa koji se doplati. Cene paketa se kreću od 50-120 eur, plaćanje i rezervacija se vrše na licu mesta i osim usluge posebnih pića, uključuju i usluge hrane kao i celodnevni batler servis tokom najma paviljona (period 10:00-18:00h).

Sobe: U svom sastavu Seven Seas Gravel Select Hotel ima ukupno 332 smeštajne jedinice. Sobe se nalaze u glavnoj zgradi (hotel sekcija) i u garden delu (aneksi-depadansi). Sobe su iste opremljenosti ali različite kvadrature. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, papuče, klima uređaj, mini bar, TV, telefon, ketler za čaj i kafu i balkon. Sve sobe u hotelskom delu imaju bočni ili direktan pogled na more.

Hotelski sadržaj: Hotel Seven Seas Gravel Select poseduje glavni restoran u kojem se poslužuju pansionski obroci. Usluge ishrane i pića je moguće imati u Firenze poslastičarnici, McGravel Burger & Snack baru, Food Street baru, turskom a la carte restoranu, italijanskom a la carte restoranu, a la carte restoran sa specijalitetima istočne kuhinje i riblji a la carte restoran. Izuzev turskog a la carte restorana, ostale a la carte usluge se doplaćuju (20 eur po osobi). Ono što hotel izdvaja od drugih jeste posebno sertifikovana prva klasa namirnica koje se koriste u pripremi glavnih obroka. Postoji mogućost prilagođavanja menija osobama koje su na restriktivnom režimu ishrane (dijetalni meni ili meni bez alergena, molimo takve goste da se obrate službi Guest relation-a radi dobijanja narukvice i više informacija). Osim brojnih restorana u kojima se poslužuje hrana, gosti mogu koristiti jedan od 10 hotelskih barova u kojima se poslužuju domaća alkoholna i bezalkoholna pića, razne vrste koktela, kafe.. Od dodatnih usluga u ponudi je čuvanje dece starije od 2 godine (usluga se dodatno doplaćuje). Shopping centar hotela poseduje prodavnicu kože, zlataru, prodavnicu parfema, butik, fotografsku radnju, mini market i cipelarnicu.

Sport i zabava: Osim plaže duge 175 metara kojoj je dodeljenja "plava zastavica" i kao takva predstavlja jednu od najčistijih u regiji, gosti mogu da korsite čitav kompleks spoljašnjih bazena. Bazeni su obezbeđeni uslugama sertifikovanih spasioca. U ponudi su glavni bazen, dečiji bazen, garden akva park bazen, garden relax bazen i unutrašnji bazen. Za najzahtevnije goste, hotel u sastavu ima bogat i lepo uređen spa centar koji u ponudi ima tursko kupatilo, saunu, relax sobu, parno kupatilo, đakuzi, sobe za različite vrste masaža, kozmetičke tretmane, usluge lekara i frizerski salon. Ljubitelji sportskih aktivnosti u ponudi hotela imaju časove joge, vaterpolo, teren za odbojku na plaži, časove akvabika, stoni tenis, badminton, step aerobik, teren za košarku, mini fudbal, pikado, fitnes centar, teniski teren, sportove na vodi (nemotorizovane), časove zumbe i bilijar. Osim navedenih, postoje posebne vrste sportskih sadržaja koji se doplaćuju poput motorizovanih sportova na vodi, vožnja katamaranom, časovi surfovanja, škola ronjenja, individualni časovi plivanja i tenisa i večernje osvetljenje teniskih terena. U sastavu hotela Seven Seas Gravel Select se nalazi i dečiji klub u kojem se o zabavi brine stručan tim animatora. Deca se zabavljaju u raznim vrstama radionica, poseduju svoje igralište, na raspolaganju su časovi crtanja, proslave rođendana kao i mini disko. Tokom dana i večeri organizovana je animacija za goste hotela.
1.dan                     Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan               Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan                      Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama