The Pearl Hotel

Sus, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
Lokacija
Hotel je udaljen oko 1km od centra mesta Sousse, oko 19km od aerodroma u Monastiru, oko 150km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci
Hotel poseduje 224 opremljene smeštajne jedinice i nalazi se na udaljenosti od 1km od centra Sousse-a. Hotel ima svoju plažu, koja se nalazi preko puta ulice. Gostima su na raspolaganju tri bazena, dečiji bazen, nekoliko restorana i barova i sala za sport.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel se nalazi preko puta svoje plaže, od koje ga deli ulica. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna.

Smeštaj
Hotel poseduje 224 smeštajne jedinice, moderno opremljene. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, balkon ili  terasu, klimu, SAT TV, sef, kupatilo, fen, mini bar.

City View sobe imaju jedan bračni ili dva single ležaja.

Superior sea view imaju pogled na more.

Executive sea view mogu da smeste dve odrasle osobe i jedno dete.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima) – doručak, ručak, večera. U sklopu hotela nalazi se više barova: lobby bar, pool Bar, beach Bar kao i à la carte restoran.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Menjačnica, konferencijska sala, servis za pranje i peglanje veša, internet je dostupan u većem delu hotela.

Sport i zabava
Teretana, fitness centar.

Spa & wellness
Sauna, tursko kupatilo (hamam).

Plaća se: masaže.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 78 /2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.