Titanic Resort & Aqua Park

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u južnoj Hurgadi, oko 17km od centra i oko 10km od aerodroma. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2005. a poslednji put renoviran 2021. godine. Zauzima površinu od 61.000m2, sastoji se od tri četvorospratna bloka i u ponudi ima 328 smeštajnih jedinica. U sklopu hotela se nalazi jedan od najvećih akva parkova u Hurgadi sa površinom od 15.000m2 i ukupno 33 tobogana. Sa brojnim bazenima, aqua parkom, restoranima i barovima hotel predstavlja odličan izbor za goste svih uzrasta. 

Za decu tu su bazeni, aqua park, dečiji klub sa raznim animacijama i aktivnostima u toku dana. 

NAPOMENA: planirano otvaranje hotela je 23.10.2021 godine. 

Plaža
Hotel ima svoju plažu kod hotela Titanic Royal, širine 180m, veći deo je zona sa plitkom vodom, plaža je udaljena oko 700m od hotela i do nje vozi na svakih pola sata shuttle bus. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 328 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, ketler, mini bar, sef. Sobe se čiste svaki treći dan. 
Standard rooms su veličine oko 40m2, imaju pogled na baštu ili bazene.
Family rooms su veličine oko 48m2, imaju pogled na baštu ili bazene. 

Plaća se: room service, telefon, Wi-Fi internet. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran Ritz, U Cook Restaurant (roštilj), De Caprio (italijanska kuhinja) i Mongolian Restaurant. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Rose & Jack Pub (samo za odrasle, +18 godina), Pool Bar. 

Plaća se: a la carte restorani, sveže ceđeni sokovi, Shisha corner, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, parking, sala za sastanke, doktor, limuzina.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima jedan od najvećih akva parkova sa 33 tobogana (18 za odrasle i 15 za decu), dva bazena za odrasle, wave bazen, dečiji bazen, teren za tenis, odbojku na plaži, stoni tenis, aerobik, boćanje, časove plesa, dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet. 

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar. 

Spa & wellness

Plaća se: parno kupatilo, sauna, džakuzi, masaže, svi tretmani za negu lica i tela, teretana.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.