Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Smeštaj
  • Uslovi plaćanja
TERMIN: 18.06/21.06.2021.

CENA ARANŽMANA:  45€
Doplata za polazak iz Grocke - 500,00 rsd

ARANŽMAN OBUHVATA: prevoz kvalitetnim turističkim autobusom (klima, cd...), usluge na bazi 1 noćenja sa doručkom u hotelu u Sarajevu, razgledanje Sarajeva sa vodičem, usluge vodiča-pratioca grupe, organizacija aranžmana. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: fakultativnu posetu - Vrelo Bosne - 5€ (sa ulaznicom), Blagaj i Mostar - 15€; međunarodno zdravstveno osiguranje, individualne troškove. 

DOPLATE: za 1/1 sobu 15€ (isključivo na upit).

POPUSTI: 
- dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10 evra na cenu aranžmana,
- dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana.
1. DAN Petak, 18.06.2021. Polazak u 23:30h iz Beograda (tačno mesto polaska - naknadno). Vožnja kroz Srbiju, pored Šapca, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN Subota, 19.06.2021. Dolazak u Sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća, Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. 
Fakultativni odlazak na Vrelo Bosne - prirodni park ispresecan izvorima, potočićima i jezercima, botanički i hortikulturni fenomen, jedno od najlepših mesta i turističkih atrakcija Sarajeva i njegove okoline.
Posle 15h smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje. 

3. DAN Nedelja, 20.06.2021. Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme ili fakultativni polazak grupe prema Blagaju koji se nalazi par kilometara od Mostara i na kratko uživanje na izvorištu Bune, najvećem kraškom izvor u Evropi, pored kojeg se nalazi čuvena sufijska tekija. Nastavak putovanja do Mostara. Nakon dolaska u Mostar posetićemo građevine koje datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija - jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignut polovinom XVI veku i po predanjima Stari most je sagrađen upravo po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk - stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme. Povratak u Sarajevo. Polazak u večernjim časovima za Beograd. Putovanje kroz Bosnu i Srbiju sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

4. DAN Ponedeljak, 21.06.2021. Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima - zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera

Hotel WALTER 4* 
Nalazi se u Sarajevo, na liniji gradskog prevoza. Tramvajem je povezan sa centrom grada. Sobe poseduju TWC, TV, klimu... Sobe su 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit). Hotel ima restoran u kom se poslužuje doručak. Doručak je na bazi švedskog stola - samoposluživanje. Do skoro je nosio naziv hotel Emiran. walterhotel.com/  

UPLATA U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

- 30% prilikom rezervacije, ostatak do 7 dana pred putovanje,
- uplata u 4 rate (jun-septembar 2021.) administrativna zabrana ili čekovima građana.

Video

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.