Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
TERMIN: 28.05/29.05.2022.

CENA ARANŽMANA:  5.900,00 rsd

ARANŽMAN OBUHVATA: prevoz kvalitetnim turističkim autobusom (klima,dvd...), smeštaj u hotelu na bazi 1 polupansiona sa uračunatom boravišnom taksom, obilaske prema programu, usluge licenciranog turističkog vodiča tokom putovanja, troškove ogranizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: ulaznice (Tvrđava Golubački Grad, Rajkova pećina, etno-kompleks Kapetan Mišin Breg), individualne troškove. 

POPUSTI ZA DECU: deca do 10 godina - 1.000,00 rsd popust.

DOPLATA: za 1/1 sobu - 1.000,00 rsd.
1. DAN (subota) Sastanak putnika i polazak u jutarnjim časovima (tačno mesto i vreme - naknadno). Vožnja do manastira Tumane. Manastir je osnovan u drugoj polovini XIV veka, prema narodnom verovanju kao zadužbna kosovskog junaka Miloša Obilića i jedan je od najposećenijih manastira u Srbiji. Ovde se kao najveća svetinja čuvaju mošti čudotvorca Svetog Zosima Tumanskog. 
Put dalje vodi ka Golupcu. Slobodno vreme. Mogućnost individualne posete Golubačkoj tvrđavi - jedne od najpoznatijih i najzanimljivijih tvrđava u Srbij, koja je u potpunosti rekonstruisana 2016. godine. Smeštena na samom ulazu u Đerdapsku klisuru, na mestu gde je Dunav najširi, Golubačka tvrđava je predstavljala važno srednjovekovno vojno utvrđenje odakle se lako mogao kontrolisati sav kopneni i vodeni saobraćaj koji je povezivao istok i zapad...
Nastavak putovanja prema Majdanpeku. Dolazak u Majdanpek - od davnina poznato rudarsko mesto, koje se nalazi na prostoru Kučajskih planina, Homolja i Đerdapske klisure. Smeštaj u hotel “Golden Inn” 3*. 
Fakultativno obilazak Rajkove pećine koju je krajem 19. veka otkrio naš poznati geograf Jovan Cvijić. Prema onome što je do sada poznato, hodnici Rajkove pećine dugački su preko dva kilometra i podeljeni u rečni i suvi horizont. Betonska staza vodi kroz prostranu Koncertnu i Ježevu dvoranu, pored Malih i Velikih orgulja, Obešenog hajduk Rajka do Dvorane kada, zatim su tu i Žrtvenik, Duhovi, Dvorana vodopada, Sala stećaka, Zimska bajka i Kristalna dvorana. Novom rekonstrukcijom Rajkove pećine povezana su dva horizonta tako da se posetiocima ove pećine pruža mogućnost kružnog obilaska.
Večera. Noćenje.
      
2. DAN (nedelja) Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak do Todorove reke - najzlatonosnije reke u Evropi, gde će lokalni vodič izvršiti prezentaciju ispiranja zlata sa vama na najstariji način, a ako imate sreće možete poneti vaš prvi “grumen” zlata...
U povratku mogućnost posete jednog od najlepših vidikovaca na Dunavu - etno kompleksu „Kapetan Mišin breg“ i uživanje u pogledu na očaravajuću Đerdapsku klisuru
Vožnja prema Požarevcu i obilazak Ergele Ljubičevo - jedne od najstarijih ergela u Srbiji, koju je 1860. godine osnovao knjaz Miloš Obrenović na imanju pored Velike Morave. Nalazi se na 5 km od grada Požarevca, a nastala je sa ciljem da se unapredi konjarstvo od najboljih konjskih rasa.
Dolazak na mesto polaska u večernjim satima.

Hotel Golden Inn 3* nalazi se u centru Majdanpeka. Hotel poseduje recepciju, restoran, kafe bar, WI-FI internet… Smeštaj je u 1/2 i 1/3 komfornim sobama, svaka poseduje kupatilo, TV, mini bar, klimu… Usluga na bazi polupansiona (doručak - švedski to, večera - klasično posluženje).

- 30% od cene aranžmana se uplaćuje prilikom rezervacije, ostatak 7 dana pre polaska na putovanje ili 
- putem administrativne zabrane na 4 mesečne rate (mart - jun).

Organizator putovanja je turistička agencija Intertours, broj licence OTP 20/2022 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Intertours. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama